It’s award time

Hello all,

Today I want to thank Mehul Singla for nominating me for Cramm Award and Sunshine Bloggers Award.Mehul is fantastic writer who pour his heart out in his writing.Wonderful human being and a motivating friend.I m very happy to be connected with him.Do check his awesome posts and follow him

https://lifeinprogress290296.wordpress.com

THE CRAMM AWARD:

Rules:-

1.Include little bit about who created this        award and person who nominated you.

2.Share 3 things and 3 people that motivate    you to blog .

3.Share one thing you hope to do that will      improve the world.

4.Nominate 11 new bloggers for the award.

The cramm award was created by LIV,the owner of cramm.An awesome platform that is all about condensing each day’s news into one place.

Q 1 Things that motivate me to blog:

    a. Awesome material available

   b.maximum reach

   c.lot of growth in self

Q2 People that motivate me to blog

 I would like to mention few names who constantly comment and support me..

It’s obviously Mehul Singla,Ranjeeta nath ghai,Shilpa di,Ajay ji,Madhusudan ji,Trayee,Abhay,Rohit,Utkarsh,Sapna,kamal,Sushmita,Meenakshi,Akhila and Sumit.

Q3 One thing I hope to do that will improve the world

I want people to be peaceful and helpful to improve the world

Q4 For you,what is meaning of life

Life is beautiful,live it to the fullest.

SUNSHINE BLOGGERS AWARD

The Rules:

a.Thank the person who have nominated        you.Give the link of their blog.

b.Answer 11 questions sent by person.

c.Nominate 11 new bloggers to receive the   award.

d.List the rules and display the sunshine        blogger award logo on your post.

Q1..Do you believe in soulmate? 

Ans..Yes I believe in love and soulmate. 

Q2..Best friend or parents…choose one?

Ans..Parents,as they are next to God.

Q3..Any trait(s) of yours that you think you      should not have?

Ans..I trust anyone easily.

Q4..World war or word war,which one is            more destructive according to you and        why?

Ans..World war,as it takes away life.

Q5..Your cure for sadness?

Ans..I am solely responsible for my                        happiness…so I ,me,myself

Q6..Who/What do you love or hate the                most?

Ans..I love my family and I hate Politics.

Q7..Thing(s) you keep with yourself all the          time?

Ans..I keep my confidence and positivity              all the time.

Q8..loveless life or lifeless love?

Ans..lifeless love

Q9..Who’s your favourite in blogging                   world?

Ans..All my fellow bloggers have unique             and different style of writing.All are             my favourites.

Q10..Pizza or Cupcakes?

Ans..Pizza

Q11..Describe yourself in one word?

Ans..Lively

My Nominees are (randomly)

https://sapnaahirwar.wordpress.com

https://ajnabeeraja.wordpress.com

https://ashwaniraghav.wordpress.com

https://madhureo.wordpress.com 

https://ujjwalrealblog.wordpress.com
https://boundlessblessingsblog.com 

https://girijaarora.wordpress.com

https://sumitofficial.wordpress.com

https://beauteousdemeanor.wordpress.com

https://rohitnagblog.wordpress.com  

https://utkarshsharma26.wordpress.com 

Advertisements

32 thoughts on “It’s award time

  1. Congrtaulation for getting many awards, u deserve many more πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
    And yes thank u so much for nominating me also …. i m glad πŸ˜‡πŸ˜‡
    Also its very nice to read abt you …u answered questions in a very well manner πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s